Learn & Lunch 26 mei Amsterdam

 

Zakia Bouhaulin beter bekend als Zakia Picolina, is influencer, weddingplanner, coach, én host en redacteur bij Spot-On van de KRO NCRV. Met haar social media bureau The Social Architects, helpt zij ondernemers met hun social media managment, het maken van content, PR shoots, branding en meer.


Tijdens deze workshop zal Zakia haar uitgebreide kennis delen over social media content en branding voor bedrijven. Met haar ervaring in digitale marketing en strategieën voor merkopbouw, zal ze de deelnemers begeleiden door de essentiële aspecten van effectieve online aanwezigheid. Van het begrijpen van de doelgroep tot het creëren van boeiende inhoud en het consistent communiceren van de merkidentiteit. Zakia zal de ins en outs van social media branding onthullen. Deelnemers zullen waardevolle inzichten verwerven en praktische tips krijgen om hun bedrijf te laten opvallen en te gedijen in de steeds veranderende digitale wereld.

 

Naoual Ouchen, een ervaren trainer in teamontwikkeling en teambuilding bij Wolf Coaching & Training, staat bekend om haar energieke en interactieve aanpak. Met haar passie voor het ontwikkelen van teams en het stimuleren van samenwerking, zal ze ons leiden door een boeiende en vermakelijke training. Tijdens de sessie zullen ondernemers niet alleen zichzelf beter leren kennen, maar ook andere ondernemers ontmoeten en inzicht krijgen in hun eigen rol en impact als ondernemer. Naoual's unieke aanpak belooft een waardevolle ervaring te bieden, waarbij leren en plezier hand in hand gaan.

 

Houda Loutfi had eens de droom om hoogwaardige sushi aan te bieden, en die droom is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met boekingen van over de grens. Zowel Houda als haar echtgenoot hebben hun banen opgezegd om zich volledig op Sushique te kunnen concentreren. Maar bovenal is Houda een toegewijde moeder van drie kinderen.
Hoe is Sushique zo enorm gegroeid? En welke tips kan Houda delen voor het runnen van een succesvolle onderneming naast het runnen van een gezin? Ze zal haar ondernemersverhaal met ons delen en een prachtig sushibuffet voor ons opzetten!

                                                                                                                                         Lunch
Wat SUSHIQUE zo uniek maakt zijn de verrassende smaken van de sushi. Van de “Moroccan Musthave beef roll” met premium ossenhaas tot de gefrituurde “ Red Dragon  roll” met gekruide kip en gesmolten cheddar kaas ; de sushi van SUSHIQUE heb je gegarandeerd nergens anders geproefd. 

Csalads neemt ons mee op een culinaire reis, waar we ons laten verwennen in een exclusieve sfeer met verrukkelijke smaken van pure ingrediënten. Met de Sensational Salad Table creëren zij een gevarieerd en kleurrijk gedekte buffettafel, waar wij heerlijk gaan genieten van een scala aan smakelijke salades.

SweetFlavour biedt een scala aan smaken aan met hun mobiele Koffie Tuktuk! Deze veelzijdige Tuktuk kan worden omgebouwd tot een ijscokar, een poffertjeskraam, een donutwagen en nog veel meer. Met hun mobiele TukTuk komen ze op allerlei locaties door heel Nederland. Op deze zag zullen ze ons verwennen met hun eigen basrista die voor ons heerlijke koffie zal bereiden.

 

Cassy Mocktails staat gereed om ons te trakteren op een breed scala aan heerlijke mocktails. Met een creatieve touch en een uitgebreid aanbod aan smaken, zullen zij ons verwennen met een unieke selectie van verfrissende drankjes

Learn & Lunch

€ 125,00

Learn & Lunch

€ 125,00